Overnachten in Westerbork?

Westerbork - de KerkOvernachten in Westerbork?
Bed & breakfast “In den Groene Specht” bevindt zich op slechts vier minuten rijden van het centrum van Westerbork (Drents: Börk).

Onze luxe b&b in Midden-Drenthe beschikt over vier bed en breakfast kamers en een royaal appartement waar u in alle rust een of meerdere nachten kunt verblijven. Of u nu overnachtingsmogelijkheid zoekt voor zaken of de prachtige omgeving met de rust en natuur, bij onze B&B bent u op de juiste plaats.

B&B In den Groene Specht is ondergebracht in een (bija 300 jaar) oude Saksische boerderij, midden op de Drentse Hooglanden. De kamers zijn modern, maar de prachtige oude gebinten komen overal terug. Echt een mix van nieuw en oud.
Elke kamer in de Bed & Breakfast is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. De ruime ontbijtruimte biedt gelegenheid voor persoonlijk contact met ons en de andere gasten. Ook kunt u hier gebruik maken van de luxe keuken en alle bijbehorende apparatuur.

Tevens is er een riant appartement te boeken, voorzien van een eigen keuken, een prachtige badkamer met ligbad, een slaapkamer en een mooie slaapvide. De  ruime woonkamer is tevens uitgerust met een prachtige leemkachel.

Wij verwelkomen u dan ook graag bij onze Bed & Breakfast “In den Groene Specht” in Zwiggelte voor een overnachting(en) in ons luxe appartement of een van onze Bed and Breakfast kamers.

Overnachten in Westerbork? Geniet onbezorgd van uw nachtrust in onze prachtige B&B boerderij in Zwiggelte.

 

Reserveer nu >