Overnachten in Beilen?

BeilenOvernachten in Beilen?
“In den Groene Specht” bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Beilen.
Onze luxe b&b in Midden-Drenthe beschikt over vier bed&breakfast kamers en een royaal appartement waar u in alle rust kunt verblijven.

Of u nu overnachtingsmogelijkheid zoekt voor zaken, de prachtige omgeving of de rust en natuur, bij onze B&B bent u op de juiste plaats.

B&B In den Groene Specht is ondergebracht in een oude Saksische boerderij, midden op de Drentse Hooglanden. De kamers zijn modern, maar de prachtige oude gebinten komen overal terug. Echt een mix van nieuw en oud.
Elke kamer in de Bed & Breakfast is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. De ruime ontbijtruimte biedt gelegenheid voor persoonlijk contact met ons en de andere gasten. Ook kunt u hier gebruik maken van de luxe keuken en bijbehorende apparatuur.

Tevens is er een riant appartement te boeken, voorzien van een eigen keuken, een badkamer met ligbad, een slaapkamer en een slaapvide. De woonkamer is uitgerust met een prachtige leemkachel.

Wij verwelkomen u graag bij Bed & Breakfast “In den Groene Specht” in Zwiggelte voor een overnachting(en) in ons luxe appartement of een van onze kamers.

Overnachten in Beilen? Geniet onbezorgd van uw nachtrust in onze prachtige B&B boerderij in Zwiggelte.

 

Reserveer nu >