Met kinderen naar B&B ‘in den Groene Specht’

kinderenOok voor uw kinderen is er bij Bed & Breakfast ‘in den Groene Specht’ genoeg te beleven! Van meehelpen met het voeren van de kippen tot appels rapen. Van bramen plukken tot trampolinespringen. Een mooi wandelingetje door het weiland naar ons eigen sprookjesachtige bos of een balletje trappen.
En dit is alleen nog maar om de boerderij…

In de buurt van Zwiggelte zijn een heleboel leuke activiteiten te doen en mooie plekken te bezoeken waar elk kinderhart sneller van gaat kloppen.

“Een heleboel leuke activiteiten voor kinderen!”

Wat dacht u van een paar uren een huifkartocht maken, tussendoor lekker picknicken en dan mag u zelfs zelf de huifkar besturen! Bij manege ‘het Hoefijzer in Zwiggelte is het mogelijk huifkarren voor kortere of langere tijd te huren.
Vergeet ook vooral Wildlands – Dierenpark Emmen niet, het Boomkroonpad, het Papierknipmuseum en het Kabouterdorp.
Zo zijn er natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten te doen in (de buurt van) Zwiggelte. Op deze website vindt u ook nog enkele activiteiten in de buurt.

Wanneer u met een of meerdere (kleine) kinderen komt, zorgen wij er ook voor dat er een kinderstoel aanwezig is en eventueel wordt er een ledikantje bijgeplaatst. Het is fijn als u dit op tijd aangeeft.

B&B ‘In den Groene Specht’ is om alle hierboven genoemde activiteiten dan ook een bed and breakfast, uitermate geschikt voor grotere groepen; zoals een familie.
U kunt dan de gehele boerderij afhuren (inclusief het appartement). Er is voor iedereen wel wat te beleven, jong of oud!
Mocht u specifieke vragen of wensen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


 

Neem anders ook eens een kijkje op onze pagina met
activiteiten en bezienswaardigheden