Welkom in onze luxe Bed and Breakfast in Drenthe,

B&B in den Groene Specht
In den Groene Specht is een luxe Bed and Breakfast in Drenthe. De B&B is gevestigd in een (bijna) 300 jaar oude Saksische boerderij in Zwiggelte, nabij Westerbork, Beilen en Assen. De kamers zijn modern, maar de prachtige oude gebinten komen overal terug. Echt een mix van nieuw en oud.

“Een prachtige, luxe Bed and Breakfast in Drenthe”

De kamers
Elke kamer in de Bed & Breakfast is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. De ruime ontbijtruimte biedt de gelegenheid voor persoonlijk contact met ons en de andere gasten. Ook kunt u hier gebruik maken van de keuken met 7-pits gasfornuis, stoomoven, oven, espressomachine, vaatwasser en koelkast. Kijk voor meer informatie bij onze kamers.

Om de boerderij
Ook de naaste omgeving van de boerderij is prachtig, voor natuurliefhebbers is er genoeg te zien en te beleven.

De naam van onze Bed & Breakfast is afgeleid van de Groene Specht, een prachtige vogel die daadwerkelijk ook zijn intrek in het mooie Zwiggelte heeft genomen. Als u goed luistert zult u gedurende de dag regelmatig zijn gelach kunnen horen. De Groene Specht is een zeer bijzondere vogel en staat op de lijst van de beschermde vogels.

Wij ontvangen u graag op deze prachtige en bijzondere plek op de Drentse Hooglanden.