TT – Bed and Breakfast

640px-TT_landmarkBent u bezoeker van het TT Circuit in Assen? U kunt heerlijk overnachten in onze oude Saksische boerderij op de Drentse Hooglanden. Bed & Breakfast “in den Groene Specht” ligt vlakbij de TT in Assen. Wij verwelkomen u dan ook graag voor een overnachting(en) in ons luxe appartement of een van onze Bed and Breakfast kamers.

Naast het royale en luxe appartement (een eigen entree, twee slaapkamers, waarvan één -vide, badkamer met ligbad, aparte douche en vaste wastafel) dat plaats biedt aan vier personen, kunt u ook overnachten in heerlijk boxspring bed in een van de kamers, die uiteraard beschikt over een luxe eigen badkamer, voorzien van wastafel, toilet en douche.

De gezellige en royale woonkeuken (o.a. voor het ontbijt) en buitenruimte op het zuidwesten bieden alle ruimte voor persoonlijk contact met de gastvrouw, gastheer en/of de overige gasten.
Het is mogelijk om meerdere kamers tegelijk te boeken voor grotere groepen (tot 12 personen). De woonkeuken, die van alle luxe is voorzien, staat dan exclusief voor de groep tot beschikking.

Ook kan, indien nodig, uw motor hier natuurlijk gewoon onder dak staan, zodat u onbezorgd van uw nachtrust kunt genieten op onze prachtige B&B boerderij in Zwiggelte.

 

Reserveer nu >